Bij het laatste kupexamen was ook onze clubmascotte Hodori present, weliswaar de pluchen uitvoering.  Hodori was de officiële mascotte van de Olympische Spelen te Seoul in 1988 waarbij Taekwondo voor het eerst proefdraaide op de Spelen als demonstratiesport.  Hodori betekent 'tijger' in het Koreaans.  Minder bekend is dat er ook een vrouwelijke versie was, genaam Hosuni.

Bij deze wil ik alle Hodori-trainers bedanken voor hun blijvende inzet tijdens het afgelopen Corona-jaar.  We zijn met zijn allen blijven verder doen om onze leden Taekwon-Do te kunnen blijven aanbieden, zowel thuis, in open lucht op het voetbalveld, in het sportcentrum,.. De afgelopen maanden hebben wij alle trainingen ontdubbeld en moeten alle trainers nog meer aan de bak. Dikke merci aan boosabum Kevin, boosabum Arnaud (als kersverse papa) en boosabum Davy voor hun niet aflatende inzet.  Verder wil ik opmerken dat ook wij cursussen en bijscholingen zijn blijven volgen, weliswaar online via Zoom. Als laatste wil ik ook nog boosabum Sienna en boosabum Stiene bedanken voor hun aparte training met de Tijgertjes op vrijdagavond.  Een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst van de club!

Dankzij de trainers hebben wij nu ook kupexamen kunnen houden na een zeer turbulent Coronajaar.  Chapeau aan de leden en aan de trainers!

Dikke proficiat aan Tibo en Yannis die vandaag examen hebben afgelegd in open lucht. Zij hebben alles via Zoom voorbereid en geleerd. Zeker niet gemakkelijk maar een voorbeeld van onbedwingbare geest. 

Dikke proficiat aan alle deelnemers van het tweede deel van het kupexamen: Ninthe, Laurens en Jarne! Ik ben fier op jullie doorzettingsvermogen van het afgelopen Coronajaar. Jullie zijn blijven trainen en hebben niet opgegeven en worden hiervoor beloond met een mooi kupexamen en een nieuw graad in Taekwon-Do. Op naar meer...!!

Dikke proficiat aan alle deelnemers van het eerste deel van het kupexamen: Zoë, Zoé, Max, Matthis, Mila, Guust, Amber, Emiel en Emma!  Ik ben fier op jullie doorzettingsvermogen van het afgelopen Coronajaar.  Jullie zijn blijven trainen en hebben niet opgegeven en worden hiervoor beloond met een mooi kupexamen en een nieuw graad in Taekwon-Do.  Op naar meer...!!

Op donderdag 13 mei is het O-H-Hemelvaartsdag en is er GEEN training!

Op vrijdag 14 mei is de sporthal WEL open en geven wij WEL training!

Op vrijdag 30 april is er GEEN training voor IEDEREEN!

Vanaf 11j en als je meetraint met de Panters, mag je in deelnemen aan het kupexamen.  Als je twijfelt of nog nieuw bent, vraag gerust meer uitleg aan sabum Stefan.

Voor de Tijgers (5-7j) en Leeuwen (8-10j) wordt er gewerkt met aanwezigheden en streepjes, tenzij iemand absoluut wilt deelnemen aan het kupexamen (na overleg met sabum Stefan).

Bij inschrijving via onderstaande link, moet je online 15 euro betalen.  De dag zelf moet je volledig in dobok verschijnen met de correcte gordel aan EN je Taekwon-Do boekje/paspoort meebrengen!

Van zodra iedereen ingeschreven is, gaan we werken in groepjes van maximaal 10p op verschillende tijdstippen.  Van zodra we een zicht hebben op wie er allemaal meedoet, zullen we iedereen een uur geven.

Leerstof vind je op onze website zoals gewoonlijk, onder 'Ledeninfo', 'Examens', 'Panters vanaf 11j'. 

Voor wie 13j is of ouder, mag ook inschrijven maar zal apart (niet op 30 april) examen afleggen in open lucht, maar hiervoor moet eerst nog de toestemming gevraagd worden aan de gemeente en de sportdienst. Van zodra ik meer weet, laat ik jullie iets weten.

De club overeind houden sinds de eerste lockdown in maart 2020 tot nu is zeer uitdagend geweest voor alle trainers, bestuur, leden en ouders.  Wij gaan echter gewoon door en blijven investeren in onze club en onze leden.  Zoals gewoonlijk duwen wij even de pauzeknop in tijdens de schoolvakantie om er nadien terug met volle goesting tegenaan te gaan. Keep safe, don't panic and continue to do Taekwon-Do :-) (na de vakantie)

Nikki Longeval (junior black belt) doet mee aan het eerste e-BK tul en wij wensen hem langs deze weg veel succes ermee! Reageer gerust op dit bericht om voor hem te supporteren!

 
Kalender
Verjaardagen
16/05
Guust Van Impe
16/05
Mathis Van Impe
19/05
Noan De troyer
20/05
Alessio De Smet
22/05
Lisa De backer

© 2020, website powered by Twizzit.com