Vanaf vrijdag 11 juni mogen jullie terug indoor trainen in de blauwe zaal van het Gemeentelijk Sportcentrum tot einde juni.  Mondmasker is optioneel, maar niet verplicht.

Er worden geen Zoomtrainingen meer georganiseerd.

 

De training op vrijdag zullen voortaan allebei om 19u30 starten in beide zalen en we blijven in twee groepen trainen tot einde juni.

 

De Leeuwen (8-10j) zullen blijven trainen zoals nu het geval is, op dinsdag en donderdag in de blauwe en de groene zaal.  Er verandert niks tot einde juni.

 

Vanaf deze woensdag zijn er geen beperkingen meer mbt indoor sporten.

Wij houden echter de twee groepen in de blauwe en de groene zaal zoals nu tot einde juni voor alle veiligheid, MAAR alle twee de trainingen zullen STARTEN om 18u35..  OPGELET voor het gewijzigde tijdstip!!

Vanaf 25 mei trainen wij terug zoals voorheen (met max 10p) met parallelle training op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vergeet niet je AANWEZIGHEID te registreren in onze app Twizzit.

Naar aanleiding van een aantal bevestigde coronabesmettingen onder de -12-jarigen in de gemeente Sint-Lievens-Houtem, schort burgemeester Tim De Knyf alle socio-culturele activiteiten voor kinderen jonger dan 12 jaar op in de gemeente en dit vanaf zondag 16 mei tot en met zondag 23 mei 2021.

Alle nodige maatregelen rond informatie en quarantaine werden genomen.

“We werden ingelicht over een aantal positieve coronatesten onder de -12-jarigen in onze gemeente, zowel op scholen als in socio-culturele verenigingen. Door de wijde verspreiding van deze coronabesmettingen lijkt een korte pauze in de activiteiten voor onze jeugd opportuun. Daarom schort ik vanaf zondag 16 mei tot en met zondag 23 mei 2021 alle socio-culturele activiteiten voor de kinderen jonger dan 12 jaar in onze gemeente op. Op die manier kunnen we de besmettingen hopelijk beperken, de reguliere werking van onze scholen beschermen en na deze week pauze alles opnieuw kunnen laten doorgaan.” legt burgemeester De Knyf uit.

Bij het laatste kupexamen was ook onze clubmascotte Hodori present, weliswaar de pluchen uitvoering.  Hodori was de officiële mascotte van de Olympische Spelen te Seoul in 1988 waarbij Taekwondo voor het eerst proefdraaide op de Spelen als demonstratiesport.  Hodori betekent 'tijger' in het Koreaans.  Minder bekend is dat er ook een vrouwelijke versie was, genaam Hosuni.

Bij deze wil ik alle Hodori-trainers bedanken voor hun blijvende inzet tijdens het afgelopen Corona-jaar.  We zijn met zijn allen blijven verder doen om onze leden Taekwon-Do te kunnen blijven aanbieden, zowel thuis, in open lucht op het voetbalveld, in het sportcentrum,.. De afgelopen maanden hebben wij alle trainingen ontdubbeld en moeten alle trainers nog meer aan de bak. Dikke merci aan boosabum Kevin, boosabum Arnaud (als kersverse papa) en boosabum Davy voor hun niet aflatende inzet.  Verder wil ik opmerken dat ook wij cursussen en bijscholingen zijn blijven volgen, weliswaar online via Zoom. Als laatste wil ik ook nog boosabum Sienna en boosabum Stiene bedanken voor hun aparte training met de Tijgertjes op vrijdagavond.  Een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst van de club!

Dankzij de trainers hebben wij nu ook kupexamen kunnen houden na een zeer turbulent Coronajaar.  Chapeau aan de leden en aan de trainers!

Dikke proficiat aan Tibo en Yannis die vandaag examen hebben afgelegd in open lucht. Zij hebben alles via Zoom voorbereid en geleerd. Zeker niet gemakkelijk maar een voorbeeld van onbedwingbare geest. 

Dikke proficiat aan alle deelnemers van het tweede deel van het kupexamen: Ninthe, Laurens en Jarne! Ik ben fier op jullie doorzettingsvermogen van het afgelopen Coronajaar. Jullie zijn blijven trainen en hebben niet opgegeven en worden hiervoor beloond met een mooi kupexamen en een nieuw graad in Taekwon-Do. Op naar meer...!!

Kalender
Verjaardagen
25/09
Zoé Verbrugghen
27/09
Brecht Van de Weghe
30/09
Finn Hoffelinck
02/10
Kato Mulkers
03/10
Finn McKee

© 2020, website powered by Twizzit.com