We zijn ontzettend trots dat onze sportclub erkend is door Fros en Sport Vlaanderen als jeugdvriendelijk. Het is een bevestiging van ons streven naar een positieve omgeving voor jonge sporters, waar ze niet alleen hun sportieve doelen kunnen bereiken, maar ook groeien als individuen. Deze erkenning motiveert ons om ons werk voort te zetten en nog meer kansen te creëren voor de jeugd om te gedijen in een gezonde en positieve sportomgeving.

Op woensdag 31 januari van 19u30 tot 20u30 organiseren wij een infomoment voor jou met de trainers en het bestuur.  Heb je een vraag? Wil je meer info over een bepaald onderwerp?  Geef dit gerust door via onze poll in Twizzit en zet je op aanwezig, zodat we dit kunnen brengen die dag.  Nadien zijn jullie uitgenodigd om een glaasje te komen drinken in de kantine. 

De groep van de Leeuwen (8-10j) zat eind vorig jaar al propvol, zodat er besloten werd om geen nieuwe leden meer toe te laten in deze groep om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen.  Geïnteresseerden kunnen altijd proeflessen volgen en zich inschrijven op een wachtlijst.

Bij de Tijgers (5-7j) is er momenteel wel nog een beetje ruimte voor nieuwe leden!

De Open Dutch 2024 is een internationale competitie.

Als je wilt deelnemen voor tul of sparring, laat het even weten via Twizzit aan Arnaud.

Deze competitie is wel voor degene die al ervaring hebben met competitie vanaf 13j

✨Welkom bij het Taekwon-Do Avontuur van 2024!✨

Stap binnen in een jaar vol energie, discipline en opwinding - het jaar waarin jouw Taekwon-Do reis naar nieuwe hoogten stijgt! 2024 belooft een jaar te worden vol uitdagingen, groei en onvergetelijke momenten.

Ontdek je innerlijke kracht en verbeter je technieken terwijl je de paden van Taekwon-Do verkent. Wees klaar voor boeiende lessen, meeslepende trainingen en inspirerende workshops die je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van competities en laat je vaardigheden schitteren op het podium. Dit jaar dagen we je uit om je grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal, en te streven naar persoonlijke triomfen.

Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde beoefenaars die je zullen aanmoedigen, ondersteunen en inspireren. Samen vormen we een hechte familie die gedreven wordt door passie voor Taekwon-Do en de wens om samen te groeien.

Dus, ben jij klaar voor een jaar vol avontuur, doorzettingsvermogen en plezier? Duik met ons mee in 2024 en laat dit jouw jaar van Taekwon-Do excellente prestaties zijn! 

Op vrijdag 1 september starten de trainingen Taekwon-Do opnieuw (Tijgers 5-7j (18u30) en vanaf 11j (19u30)). De Leeuwen (8-10j) starten pas op dinsdag 5 september om 18u30..

Ten voordele van de Belgische Alzheimer Liga wordt er een competitie georganiseerd op zondag 24 september met enkel geheugen gerelateerde onderdelen: individuele tul, teamtul en pre-arranged free sparring.

Met TKD Tribe willen we een community maken van gelijkgestemden, mensen die een passie hebben voor gezondheid en Taekwon-Do of martial arts in het algemeen.
Wij willen onze community de kennis en de middelen aanreiken om hun geliefde krijgskunst nog lang en zonder problemen te kunnen beoefenen.

En daarvoor maken we o.a. gebruik van de principes van Intermittent Living en performance coaching.

Op 26 augustus zullen we het o.a. hebben over het belang van doelbepaling en over de voordelen die je kan halen uit vasten, hypoxie en koude training. We maken er een 'koude' workshop van.

Breng zeker mee:
• Notitieboekje en balpen
• Wandelschoenen
• Kledij aangepast aan het weer
• Zwemkledij
• Badjas en/of handdoek
• Slippers
• Dobok
• Een open geest :-)

Sabum Hans Rombaut en boosabum Kevin Vlaeminck

Elk jaar doen we mee aan de 'Maand van de Sportclub' van 1 tot 30 september. Sporten en bewegen maakt ons fitter, gezonder en gelukkiger, dus waar wacht je nog op? Bezoek GRATIS de open trainingen..Inschrijven via taekwondohoutem.be (proeflessen).

Op woensdag 27 september 2023 is het zover: alle leerlingen van het basis- en secundair onderwijs trekken hun sportoutfit aan en gaan in stijl naar school. Dit is het moment om jouw vrienden in de klas te laten zien hoe tof het is om te sporten en hen aan te moedigen om zich aan te sluiten bij een sportclub.

Kalender

© 2020, website powered by Twizzit.com