Op dinsdag 30 november hebben 9 leerlingen examen afgelegd bij de gekleurde gordels, waarbij ze allen slaagden in hun opzet.  Dikke proficiat aan Kenza, Ninthe, Nicolas F, Rafael, Gerben, Emiel, Mila, Emma en Guust!!


Op woensdag 1 december hebben ook Hannah en Farah hun examen 1ste kup rood-zwart afgelegd online via Zoom.  Voor ons was het de eerste keer dat we een online examen hielden voor leerlingen, maar ook dat is wonderwel goed gelukt.  Ook aan hen een welverdiende proficiat voor deze laatste stap alvorens richting zwarte gordel te gaan!!

Op zondag 14 november ging het tweede deel door van het BK Taekwon-Do 2021 te Ottignies, waar eerder al een deel electronisch doorging, nl individuele tul.

De deelnemers van Hodori behaalden allemaal één of meerdere medailles:

Mauro Henninckx behaalde brons bij de kids sparring uit een groep van 18 kinderen, wat heel sterk was.

Yannis De Winne en Tibo Van Poucke behaalden beiden goud bij de juniors sparring en zijn dus Belgisch kampioen.

Stiene Bunneghem behaalde zilver bij de juniors sparring en is dus vice Belgisch kampioen.

Ruben Sergeant behaalde brons bij de seniors sparring en goud in de power breaking en dus Belgisch kampioen power breaking!

Al bij al dus een zeer mooie jaargang ondanks het weinig aantal deelnemers van onze club.  Dikke proficiat!!

Tot slot willen wij de coaches (Arnaud, Sienna en Sophie) en de umpires (Nikki en Stefan) bedanken om zich ook in Coronatijden in te zetten voor onze club.  Dikke merci!! 

One of the most anticipated master classes
GM Héctor Marano will share every detail of Yul-Gok, Choong-Moo and Ge-Baek.
With simultaneous translation by Master Virginia Dionisi and with the special collaboration of Ayesa Moreno and Naomi Moriya from Paraguay and Nora Linares from Spain.
All technical questions should be sent before October 28 to gmhmarano@gmail.com
Free access. To request your access write to patogarelik@gmail.com

Kinderen van 3-7 jaar kunnen deelnemen zonder contact en krijgen altijd een medaille.

Inschrijven kan via bijgevoegd formulier! Meer info en betalen bij Sophie!

Zondag 3 oktober 2021 van 10u tot 13u30 hebben boosabum Arnaud, Kevin en Davy examen gedaan voor III° degree zwarte gordel.  Op hetzelfde ogenblik heeft ook Ruben Sergeant examen afgelegd voor zijn I° degree zwarte gordel.  Het was voor iedereen meer dan voldoende stresserend, maar alle deelnemers zijn geslaagd in dit moeilijk danexamen. Na de fundamentals als opwarming, werden volgende onderdelen afgehandeld: 4 tuls, 3-2-1 step sparring, hosinsul, sparring, power breaking en tenslotte theorie.  Na beraadslaging slaagden alle kandidaten van Hodori.  Dikke proficiat aan Kevin, Arnaud, Davy en Ruben!!!  Hodori rocks!!

 

Vanaf vrijdag 11 juni mogen jullie terug indoor trainen in de blauwe zaal van het Gemeentelijk Sportcentrum tot einde juni.  Mondmasker is optioneel, maar niet verplicht.

Er worden geen Zoomtrainingen meer georganiseerd.

 

De training op vrijdag zullen voortaan allebei om 19u30 starten in beide zalen en we blijven in twee groepen trainen tot einde juni.

 

De Leeuwen (8-10j) zullen blijven trainen zoals nu het geval is, op dinsdag en donderdag in de blauwe en de groene zaal.  Er verandert niks tot einde juni.

 

Vanaf deze woensdag zijn er geen beperkingen meer mbt indoor sporten.

Wij houden echter de twee groepen in de blauwe en de groene zaal zoals nu tot einde juni voor alle veiligheid, MAAR alle twee de trainingen zullen STARTEN om 18u35..  OPGELET voor het gewijzigde tijdstip!!

Vanaf 25 mei trainen wij terug zoals voorheen (met max 10p) met parallelle training op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vergeet niet je AANWEZIGHEID te registreren in onze app Twizzit.

Kalender
Verjaardagen
13/12
Maud Smetryns
15/12
Nicolas Figiel
16/12
Dré De Meester
16/12
Tuur Eloot
19/12
Xena Van Asselt

© 2020, website powered by Twizzit.com